Polskie
Stowarzyszenie
Fotowoltaiki
zaprasza do współpracy

• wspieramy rozwój wielkoskalowych projektów fotowoltaicznych w Polsce
  • reprezentujemy głos branży
  • tworzymy dobry klimat współpracy

Więcej informacji
Puzle

Korzyści z członkostwa

`

REPREZENTUJEMY GŁOS BRANŻY
#reprezentacja

Udział w pracach Stowarzyszenia to dostęp do wiedzy oraz gwarancja, że Państwa głos będzie uwzględniony w stanowiskach zgłaszanych w toku prac nad zmianami legislacyjnymi.

#monitoringPV
Przekazujemy kompleksowe informacje o planowanych zmianach legislacyjnych; umożliwiamy udział w konsultacjach publicznych w imieniu Stowarzyszenia.
Swoim członkom oferujemy również dostęp do codziennego przeglądu mediów oraz cyklicznego newslettera z podsumowaniem bieżących informacji.

WSPIERAMY ROZWÓJ WIELKOSKALOWYCH PROJEKTÓW FOTOWOLTAICZNYCH
Głównym celem naszego Stowarzyszenia jest stworzenie systemu wsparcia do rozwoju wielkoskalowych projektów fotowoltaicznych. Nasze doświadczenia biznesowe, znajomość otoczenia prawnego oraz status organizacji branżowej pozwolą nam zbudować partnerskie relacje z decydentami, które przełożą się na korzystne rozwiązania regulacyjne, otwierające nowe możliwości rozwoju dla całego sektora fotowoltaiki w Polsce.

INTEGRUJEMY SEKTOR PV
Dla członków Stowarzyszenia tworzymy wiele okazji do wymiany doświadczeń, nawiązania nowych relacji biznesowych, wspólnej pracy merytorycznej poprzez m.in. szkolenia, warsztaty i seminaria.

#grupyrobocze
W ramach Stowarzyszenia oferujemy możliwość udziału w grupach roboczych, które powołuje Zarząd. Grupy tematyczne lub celowe prowadzą reprezentanci firm o statusie członka wspierającego.

#wydarzeniaPSF
Oferujemy szereg płatnych i bezpłatnych wydarzeń. Mamy ambicje stać się największą platformą integrującą podmioty działające na rynku fotowoltaiki.

11 czerwca 2019 roku zapraszamy do Serocka. Nasze Stowarzyszenie jest partnerem Konferencji i Targów PSEW. Dla sektora energii słonecznej przygotowaliśmy specjalną ofertę: seminarium nt. uwarunkowań rozwoju sektora fotowoltaiki, specjalną ofertę na wejściówki oraz przestrzeń wystawienniczą.

Już jesienią 2019 zapraszamy na największe w Polsce targi i konferencję, które wzbogacimy sesją krótkich spotkań B2B (matchmaking session), podczas których będziecie Państwo mogli spotkać się twarzą w twarz z aktualnymi i potencjalnymi partnerami biznesowymi. Targi będą doskonałą okazją do zaoferowania swoich usług i produktów.

nr rachunku 17195000012006009356660003