Kalendarz

Członkowie ... lista członków naszego stowarzyszenia

Sun Hunter

Sun Hunter to biuro projektowe za którą stoi 8 lat doświadczenia i kilkaset projektów budowlanych/wykonawczych na terenie całej Polski. Projekty elektrowni słonecznych wykonanych przez nas dają moc ponad 800 MW. Pracujemy zarówno dla dużych polskich i międzynarodowych koncernów energetycznych, jak i inwestorów indywidualnych. Doradzamy jednostkom samorządu terytorialnego i instytucjom finansowym w zakresie inwestycji w odnawialne źródła energii. Na podstawie naszych projektów zostało zrealizowane ponad sto budów opierających się na założeniach efektywności dla Inwestorów przez sprawdzonych Wykonawców.

.KWARTZ

Jesteśmy pionierem rozwiązań fotowoltaicznych w Polsce. Od 2012 roku wykonaliśmy kilka tysięcy instalacji fotowoltaicznych. Rebranding naszej marki, którego elementem była zmiana nazwy z Zielonej Strony Mocy na .KWARTZ, to przemyślana odpowiedź na potrzeby rynku OZE w segmencie SME. Lata doświadczeń pozwoliły nam zdobyć środki i kadrę, dzięki którym możemy dziś świadczyć kompleksową usługę FOTOWOLTAIKI DLA POLSKIEGO BIZNESU.

Przygotowujemy koncepcję inwestycji, pomagamy w zdobyciu finansowania, realizujemy projekt, zapewniamy serwis. Naszym celem jest zagwarantowanie małym i średnim przedsiębiorstwom bezpieczeństwa energetycznego. Oferując najwyższej jakości instalacje fotowoltaiczne, łączymy działania zmierzające do obniżenia kosztów energii i wielkości emisji dwutlenku węgla

z systemowym dążeniem do osiągnięcia przez naszych klientów niezależności energetycznej.

.KWARTZ tworzą specjaliści z długim doświadczeniem w dziedzinie OZE, fotowoltaiki i nowych technologii. Razem z Państwem chcemy budować energię jutra.

mega

MEGA S.A. jest profesjonalnym przedsiębiorstwem budowlano-energetycznym. Jako Generalny Wykonawca obsługuje inwestorów krajowych i zagranicznych przy realizacji obiektów przemysłowych, użyteczności publicznej, mieszkaniowych, wojskowych oraz robót energetycznych w pełnym zakresie napięć.

Energetyka:
MEGA S.A. wykonuje prace energetyczne w pełnym zakresie napięć na takich obiektach jak: stacje GPZ, linie napowietrzne, linie kablowe, instalacje wewnętrzne, specjalne systemy zasilania, układy pomiarowe.

Farmy wiatrowe:
MEGA S.A. posiada wieloletnie doświadczenie w budowie farm wiatrowych w systemie EPC (budowa farmy wiatrowej wraz z dostawą kompletnego wyposażenia), oraz BoP (budowa całości infrastruktury technicznej: fundamenty, drogi dojazdowe, place manewrowe i montażowe, infrastruktura elektroenergetyczna i światłowodowa). To stawia nas w czołówce firm budujących farmy wiatrowe w Polsce.

abo wind

Firma ABO Wind jest jednym z liderów rynku europejskiego w zakresie rozwoju projektów w sektorze energetyki odnawialnej. Od 1996 roku firma założona
w Niemczech przyłączyła do sieci około 700 elektrowni wiatrowych i słonecznych o mocy około 1500 megawatów. Zatrudnia ponad 600 pracowników na całym świecie.

Firma ABO Wind jest aktywna w Polsce od 2017 roku. W biurze w Łodzi nasi pracownicy zajmują się rozwojem projektów i koordynują współpracę
z regionalnymi partnerami.

huawei

Huawei jest niezależną, prywatną firmą, która dostarcza technologie informacyjno-komunikacyjne (ICT). Działając w ponad 170 krajach i regionach zatrudnia blisko 188 000 pracowników, obsługując ponad trzy miliardy ludzi na całym świecie.

Dostarczając zintegrowane rozwiązania w czterech kluczowych domenach — sieci telekomunikacyjne, IT, inteligentne urządzenia i usługi w chmurze — Huawei Enterprise Business Group angażuje się w dostarczanie technologii cyfrowej każdej osobie, do każdego domu i organizacji, dla w pełni połączonego, inteligentnego świata. Dowiedz się więcej o naszych produktach znaszej strony internetowej.

Corab

Corab – doświadczenie, odpowiedzialność i innowacja

Corab to największy polski producent systemów mocowań modułów fotowoltaicznych oraz dystrybutor najlepszych rozwiązań z branży PV. Na rynku aktywnie działa od blisko 30 lat, zdobywając wiedzę i doświadczenie w elektronice oraz produkcji wyrobów ze stali i aluminium. Misją firmy jest produkcja i sprzedaż wyrobów najwyższej jakości spełniających wymogi bezpieczeństwa użytkowania, które zapewniają satysfakcję naszych Partnerów i Klientów. W ofercie posiada systemy na dach skośny i płaski, konstrukcje wolnostojące budowane na gruncie czy fundamencie oraz CARPORTY.

Produkcja odbywa się w nowoczesnym Zakładzie produkcyjnym w procesach automatycznych i półautomatycznych. Potwierdzeniem najwyższych standardów i poszanowania norm europejskich jest certyfikat TÜV Rheinland Polska Monitoring+Testing. Wielokrotnie firma została nagrodzona za innowacyjne rozwiązania i wysoką jakość swoich produktów. Corab zdobył również zaufanie klientów zagranicznych i eksportuje swoje systemów do 14 krajów.

Corab wraz z najlepszymi firmami instalacyjnymi tworzą sieć partnerską Corab Partner. Jest to porozumienie współpracy i wzajemnego wsparcia na wielu płaszczyznach, m.in. handlowej, technicznej, marketingowej.

nr rachunku 17195000012006009356660003